Konceptet med at inddrag flere og flere af vores egne nordiske ingredienser er jeg fuld tilhænger af, og det kan samtidig kun gå for langsomt med at få danske børn ind i køkkenerne og deltage i madlavningen også
De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet. ), nogle neutrale Naan-brød, grove flutes og disse dejlige banan-kanel boller
Det er ikke nemt, når det bare er en kedelig mandag med endnu mere kedeligt vejr. Jeg kan dog, som altid, få tiden til at gå ved at kigge rundt på forskellige madsblogsog finde inspiration
Udover frisk frugt, pandekager, bollerog scramble eggs lavede vi skyr med brombær (se tidligere opskrift i højre kolonne) Til brødet fik vi den bedste hjemmelavede dulce de leche mums
Riv marcipanen og rør sammen medhavregryn. med is, flødeskum eller pisket vaniljecreme. Skær toppen af æblerneog udhul dem, så kernehuset fjernes samt ca
Tag dejen ud næste morgen og brug en ske til at klatte boller op på en bageplade med bagepapir. Jeg har rørt noget af pulpen i dejen til nogle grove, koldhævede boller sammen, og jeg har tænkt mig at bruge resten til deller eller i vafler
Det blev nogle ret grove boller, men sådan kan jeg lide dem. Lad bollerne hæve. havregryn i og derefter hvedeklid og fuldkornsspeltmel på skift med hvedemel
man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden. Det er vel lidt som med frikadeller, en familieopskrift, her er det i hvert fald min mors version jeg har valgt at dele
Så det gjorde vi, og jeg blev MEGET tilfreds med dem. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.