Sæt din franske nougat på køl natten over, og skær den herefter ud i den ønskede størrelse, med en skarp kniv, der er dyppet i varmt vand, og dyp dem i smeltet chokolade
- som efter min mening skal være bløde, så de ikke skubber fyldet ud, når man bider i dem – er med variationer den samme som den, jeg bruger til pølsehorn
Tjek med et sukkertermometer − det tager 20-25 minutter. I en skål, gerne med en røremaskine piskes sukker og æggehvider til en luftig marengsmasse, ca 4 minutter, mens sukkerlagen koger. Hæld massen ud på et stykke bagepapir drysset med flormelis, læg et nyt lag bagepapir, og rul massen ud i et firkantet stykke på 3 cm i tykkelsen
Den er perfekt efter træning, som mellemmåltid, dessert aftensnack eller hvornår du end har lyst til en sød snack, som er fyldt med proteiner og lav på kulhydrats-fronten
Bløde, lækre bukser, der nok skal klæde den unge herre til sommer . Når man skal strikke en lækker blød barselsgave er Lene Holme Samsøes “Babystrik på pinde 3″ fantastisk. Jeg gik i gang med tæppet i december 2014 med Strikkebogens Yaku uld. Mens jeg ventede på min pakke med det isblå garn, strikkede jeg Bukser (også fra “Babystrik på pinde 3″) i Yakuulden
Den bløde og lækre og alligevel friske rejesalat smager fantastisk på hjemmebagt grovbrød – for eksempel bagt efter opskriften på grove boller med rug, honning og hørfrø
Jeg vil gerne understrege, igen, at disse proteinbarer bestemt ikke er noget jeg ser, at du skal indtage i forbindelse med træning (men er stadig et bedre alternativ end dem du kan købe på markedet)
E. n. l. u. f. t. i. g. a. k. e. m. d. v. b. o. -. s. D. j. r. L. ,. æ. y. h. p. I. B. 5. 0. 1. å. U. ø. ". 3. M. c. A. T. 2. 8. N. S. /. 4. ½. P. H. F. O. R. (. ). V. K
S. m. å. b. a. g. t. e. c. h. s. k. d. n. o. u. p. y. f. l. ø. j. r. æ. D. i. v. ,. J. T. I. 1. 0. 5. 2. -. (. 3. ). H. L. B. 7. O. 4. P. M. A. 8. K. R. F. N. é. U. . g
Smelt nougaten over et vandbad med kogende vand. Selv om et stykke er tilstrækkeligt, så er det stort set umuligt, at lade være med, at spise et stykke mere
Dæk nougaten til med bagepapir og lad det stivne. Pisk æggehvider helt stive med resten af sukkeret. Nogaten opbevares bedst i køleskab og bliver noget blød når den står ude i længer tid
Jeg har igennem årene haft rigtig stor fornøjelse af denne opskrift og vil hermed sende den videre. Den kan bruges som en bradepandekage, som lagkagebund og til muffins, alle med stor fornøjelse
Fransk Nougatmed mandler, pistacie og tørrede tranebær. Flormelis til at drysse med. Det nærmer sig jul og jeg var nødt til at lave lidt fransk nougat -den er blød og lækker, og her har i en opskrift
H. e. r. o. p. s. k. i. f. t. n. å. b. l. ø. d. y. u. j. a. g. D. ,. m. E. v. h. æ. J. F. T. 3. 0. -. 4. S. L. 1. 5. 2. ½. c. (. ). 7. I. B. N. K. ". A. . O
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.