Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet mig inspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagtekartofler og kyllingefilet i parmaskinke med feta og salvie
Noget nyt får I også i dag, for jeg har for nylig stiftet bekendtskab medsaltbagtekartofler. Vi har, siden jeg lavede retten herunder, fået saltbagtekartofler en del
Her er den serveret til aftensmad sammen med ristede kartofler og en lidt anderledes aioli. Vend de nye kartoflermed olivenolie, salt og peber og steg dem i ovnen ca
Saltbagtekartofler. Start med at tilberede kartoflerne. Kom i en pose med olivenolie og masser af salt. Læg torskefileterne ovenpå og krydder med salt og peber
Så burde du prøve disse super gode parmesan kartoflermed basilikum pesto. Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Bagte kartoflermed broccoli og cheddarost. Bagte kartofler er god og mættende mad. Men nu er jeg tilbage igen med en opskrift, der passer meget godt til det efterår, der så småt begynder at indfinde sig efter en fantastisk sensommer
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.