Mad er også en mental ting for mig, jeg elsker at stå i køkkenet og lave mad fra bunden. Jeg drømmer lidt om en gang at prøve selv at dyrke grøntsager, at kunne gå ud i en have og finde det man skal bruge til aftensmad – det ville da være lækkert
*Jeg bruger hampeprotein fra Superfruit, men barene er helt optimale uden. Jeg har en masse tilbage fra et eksperiment med proteinpulver, og det er derfor ikke noget jeg personligt vil købe igen når pakken er tom
På grund af nødderne bliver energibarerne heller ikke så hvinende søde som dadler on the rocks, og som ekstra bonus slipper du for at lede efter et sted at spytte dadelstenene ud henne
Jeg har længe haft en bøtte med rålakridspulver fra Urtekram til at stå i mit skab og da jeg manglede energibarrer så tænkte jeg, at dette kunne kombineres
Har I nogle spørgsmål til produkter – eller en livsstil med Allévo, så vil jeg anbefale Jer, at gå ind på Allévo’s facebook-side, hvor I kan få råd og vejledning fra en diætist, og få svar på Jeres mulige spørgsmål
Jeg har ofte før i tiden enten nydt en frugtstang fraCastus, et æble, gulerodssnacks eller nogle hjemmelavet knækbrød, men synes stadig der manglede noget som også var lækkert og gav en god mæthedsfornemmelse
Energibarer. Så igen, igen kommer sødmen og “fedmen” fra dadler og banan. Det betyder så, at kroppen er nødt til at danne nye galtesalte, hvilket den gør fra det sundhedsfarlige LDL-kolesterol
Energibarer til før og under træning/race. Dette proteinindtag kunne komme fra fx proteinbarer, da disse er nemme at spise på farten og kan opbevares ved stuetemperatur
Jeg synes personligt, at mange af "snackbar", "proteinbarer", "energibarer" o. Forleden ramte jeg en dag, hvor jeg skulle gå fra mit faste arbejde, direkte til træning og derefter skulle jeg hjælpe en veninde med nogle ting
energibare. Den kom fra en dag jeg bagte choko/banan muffins (opskrift følger en af dagene) og det endte med at blive det lækreste mellemmåltid i min madpakke
Små energibars. Jeg piftede opskriften fra bagsiden op med chokolade, kakaopulver, kokossukker og hasselnødder og så blev det til de skønneste chokoboller og så tog de ingen tid at lave – der er nemlig ingen hæve tid
energibar. Rul fra pølsen ind mod spidsen ved hver enkelt. Save Recipe Print Ingredients 16 pølser (jeg brugte faktas partypølser) 75 g gær 2 dl lunkent vand 100 g smør 2 dl surmælksprodukt (Der kom creme fraise i min) 2 æg + 1 til pensling 450 g fuldkorn hvedemel 400 g hvedemel + drys ketchup til fyld 2 spsk mælk sesam til drys Instructions Gæren røres ud i lunkent vand Smelt smøren og bland creme fraise i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.