Kaffebrød
Weekendbageren
Weekendbageren
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2,25 dl mælk – lun den gerne for at få mere gang i gæren
  • 20 g gær
  • 1 æggeblommer
  • 1 hele æg
  • 375 g hvedemel
  • 125 g hvedemel – høj protein, som f.eks. manitoba mel
  • 25 g sukker
  • 10 g salt
  • 75 g blødt smør – tilsæt ikke dette med det samme
  • Bland det hele i skålen til røremaskinen, men vent lidt med smørret.
  • Start maskinen på lav hastighed i 3 min
  • Tilsæt smørret
  • Rør i 5 min på medium hastighed
  • 125 g marcipan
  • 75 g sukker
  • 90 g makroner – knuste
  • 15 g mel
  • 2 æggehvider
  • 1 tsk bagepulver
  • Bland marcipan og sukker og rør det sammen til en fast masse
  • Tilsæt knuste makroner – jeg knuste dem i hånden som jeg kom dem i
  • Tilsæt mel, æggehvider og bagepulver
  • Rør det hele sammen
  • Kom massen i en sprøjtepose, eller en alm plasticpose og klip et mindre hjørne af

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.