Mit første møde med Mollydookers "The Boxer" var til en fantastisk peberbøf på Klassisk 65 i Jægergårdsgade i Århus. alkoholprocent på knap 17% er denne vin det perfekte match til en peberbøf og andre stærkt krydret retter
Peberbøf m/ grillede asparges & tomater 1 stk Asparges, konserves. Rens en kylling, og kom i bouillon- vand, sammen med løg skåret i grove både, halve gulerødder, timiankviste, laurbæblade, og salt og peber fra kværn
Nu til hovedretten hvor jeg må indrømme at jeg har en stor svaghed til husets Peberbøf som bliver smurt ind i en hjemmelavet peberblanding og cognac flamberet ved bordet og bliver serveret med håndskårne pomfritter og en cognac portvinssovs af skyen fra bøffen
Hovedretten til gengæld blev til en tung bastard i form af en Peberbøf flamberet on the site, med lækre sprøde fritter og nogle grillede sommerløg og radisser
Utroligt velsmagende gav appetit til hovedretten som for mit vedkommende bestod af husets peberbøf som er en 200g oksemørbrad smurt ind i husets egen peberblanding, cognac flamberet ved bordet og serveret med hjemmelavede pomfritter og en kraftig portvinssauce
Peberbøffer. 1. Udblød franskbrødet i yoghurten. 2. Finhak porrerne. 3. Kom det hakkede kød, den finthakkede porre, æggehviden og franskbrødet i en skål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.