Lidt honningsøde valnødder på toppen og et kværn friskkværnet peber, og så er noget nær den perfekte luksus rugbrødsmad klar til frokost - gerne med en ordentlig portion gnavegrønt til
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Agurken skrælles, og du laver små kugler med et parisiennejern eller en kuglerund, lille ske. Den er sød, salt, stærk, blid, knasende, blød ogog mega smuk
Smag til med salt, peber og timian. I torsdags fik jeg rigtig meget lyst til at lave en god sund italiensk suppe da jeg følte mig lidt uoplagt og trængte til at min krop fik tilført en masse gode vitaminer
Med æbler, honning og en gedeost har man en nem lille forret eller frokost til weekenden. Rør balsamico og valnøddeolie sammen og krydr med salt og peber
Vi serverer suppen med suppehorn, bacon og lækker hvidløgsbrød. Hæld vandet fra, tilsæt lidt madolie til pastaen så den ikke klistrer sammen, kom kom låg på og sæt til side, så holdes de varme
Servér den varme tomatsuppemed revet parmesanost og lækkert brød til. Hvis du slår ordet tomatsuppe op i Wikipedia, finder du ud af at tomatsuppe er en suppe lavet af tomater … Det er der som sådan ikke noget forkert i, men det er altså ikke hele sandheden
F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.