Hjemme hos os er det gemalen der står for at lave hjemmelavet leverpostej. Giver 4 leverpostejer500 g finthakket svinelever180 g finthakket spæk50 g smør50 g mel1-2 dl mælk2,5-3 dl boullion1 lille æg1 dl vand1 løg - i små både1 lille fed hvidløg3 kvist frisk timian3/4 tsk stødt allehånde3-4ansjosefileter2-3 tsk salt1/2 tsk kværnet sort peberSmør,mel, mælk og boullion bruges til en opbag. Den skal koges langsomt igennem i 6-8 min. 40 minutter eller 55-60 minutter hvis de er frossen. 4 leverpostej. 1-2 dl mælk. 2,5-3 dl boullion. 2-3 tsk salt
Jeg kan, som med al anden mad, godt lide at der ikke er tilsat alverdens E-numre og det er da lidt uhyggeligt, at en leverpostej fra køledisken kan holde sig uåbnet i mange uger
Alle danskere ved nok godt, hvad leverpostej er. Leverpostej er en klassiker på et dansk frokostbord. Og man kan da også få en god, færdiglavet leverpostej
Så er vi ude i en virkelig klassiker fra det gamle danske frokostbord – den lune leverpostej. Og så er det faktisk virkelig nemt at lave sin leverpostej selv
-. -. -. -. d. e. t. r. a. l. J. g. h. æ. n. f. y. s. i. ,. b. m. v. p. o. j. k. ø. å. u. ”. C. P. D. O. 4. 0. 3. (. ). 2. 1. ". 5. c. B. M. N. S. T. H. 7. G. E. A. a l
Leverpostej. Jeg har længe overvejet at lave det fra bunden, men har udsat det da jeg troede det var en besværlig proces, men i sidste uge havde ABC-lavpris tilbud på svinelever og det måtte jo være et tegn
Hældes i nogle forme, som enten fryses ubagt eller som bages i vandbad ved 165-175 g. 500 g svinelever250 g spæk 1 løg½ tsk sukker½ spsk salt½ spsk peber3 dl
1 Kør lever, spæk og løg en til to gange gennem en kødhakker afhængig af, hvor grov leverpostejen skal være. 3 Hæld leverpostejfarsen op i to ovnfaste skåle a ca. 6 Bagetiden er 45-60 minutter. 9 Steg baconskiverne sprøde, og server dem til den lune leverpostej
E-mail. Bag leverpostejerne i vandbad. [post_eidt] Leverpostej. Næringsværdien er regnet ud fra, at man spiser 8 g leverpostej på ½ skive brød – det er et tyndt lag. Næringsværdien er regnet ud fra, at man spiser 8 g leverpostej på ½ skive brød – det er et tyndt lag
Som barn af 80'erne husker jeg med behersket glæde den varme skolemadpakke bestående af 3-4 halve stykker rugbrød med leverpostej, kødpølse eller lignende, der ofte lå og hyggede sig i skoletasken fra kl 7 om morgenen, når man skulle hjemmefra, til den sidste mad blev indtaget omkring middag
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.