D. e. n. r. t. v. i. k. l. g. æ. s. m. a. d. ,. o. h. ø. u. R. f. y. p. -. w. '. T. b. c. M. L. S. 2. I. ½. 1. 3. 0. K. 4. å. j. F. P. B. H. 5. 6. V. 7
Jeg har virkelig ikke haft et særligt godt forhold til coleslaw. Nu kan jeg lide coleslaw. Denne slaw er let i konsistens og fylde, mild og behagelig i smagen således den netop kun gør det den skal
Jeg har virkelig ikke haft et særligt godt forhold til coleslaw. Nu kan jeg lide coleslaw. Denne slaw er let i konsistens og fylde, mild og behagelig i smagen således den netop kun gør det den skal
Reklame i samarbejde med Aarstiderne. Kender du det. Du kommer hjem til et halvttomt køleskab efter en lang dag på arbejdet – eller at du er løbet tør for inspiration til aftensmaden
Serveres dog i almindelighed med cole slaw, det er dog ikke lige efter min smag. Opskrift pulled pork burgerIngredienser2-3 Kg nakkefiletPulled Pork Rub2 spsk
en ordentlig klat hjemmelavet cole slaw og en hjemmesyltet drueagurk. I går havde jeg en fridag - eller det føles ikke helt som en fridag, da jeg fredag aften skulle møde ind til den første i rækken af tre nattevagter
1. ) Fjern sølvsenen på mørbraden, hvis den ikke er fjernet. 2. ) Dup kødet tørt med køkkenrulle. 3. ) Krydr med salt, peber og 1 spsk fintskåret rosmarinnåle
Krydr dem med salt og peber og servér straks koteletter med slaw og lun linsesalat. Kog linserne i usaltet vand til de er møre, 15-20 minutter, og dræn vandet fra dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.