Si suppen fra urterne og stil kyllingen til afkøling. I dette tilfælde en kylling. Det ville selvfølgelig være bedst at udskifte med en økologisk én af slagsen, men undtagelsesvis er jeg gået hen og blevet prisbevidst i tilældet her
Rul kyllingebrystet stramt op i film til en "pølse". Alle smider vel for gamle grøntsager ud, men hvis man overvejer nogle grundelementer i en uges madplan, kan man undgå en masse fråds
Kog æblemost og smør med timian til det begynder at tykne. Tag dem op og læg på fedtsugende papir. Smelt smørret i en tykbundet pande og tilsæt timian og knuste hvidløgsfed hele med skal
er du til alskens krimi-tv og måske også noget psykologisk thriller. Normalt bliver gryderetter tit det samme for mig – oftest denne variant der da også er blevet populær rundt omkring så vidt jeg kan se – oftest bliver gryderetter også en “ryd op i grøntsagsskuffen”-ret og egentlig ender de jo så med at smage meget éns
Opskriften kan varieres i det uendelige (og egner sig fantastisk til ''tøm-grøntsags-skuffen''). Og heldigvis falder det så heldigt ud, at rigtig mange Thai retter er fabelagtige i LCHF verdenen - hvis man altså dropper risene
Der er da ikke noget mere lækkert end lidt lækkert tilbehørtilmaden. Har du en stavblender, foodprocesser, blender eller et eller andet som kan hakke eller blende, så kan du lyn hurtigt bikse de sundeste dip sammen
-). lidt chili hvis man er til det hotte. Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af, om det var bacon eller bare ekstra stegt kartofler, der var i flødekartoflerne, så jeg gik hen og spurgte grill-masteren
SÅ flytter jeg over til Wordpress - kom hid. -. TilLuksus Loppemarked på Hjortemosegaard. Jeg er ikke god til stærk mad, og derfor har nydelsen af chili været noget,
Tilsæt hvedemel, sukker og salt og ælt det sammen. Hvilket selvfølgelig kommer til at tage lidt tid, men som sagt er det virkelig ventetiden og besværet værd
Tilberedningstid. Rist pinjekernerne på en tør pande til de får en smule farve. Start krapylet mens du tilsætter olien i en tynd stråle til pestoen har den ønskede konsistens
Så læs bare med, hvad enten du helst vil læse om mad, have, naturen eller dyrene - eller måske noget helt andet – for der kommer lidt af hvert her hen over sommeren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.