Den MSC-mærkede rødspættefilet kunne have været en hvilken som helst hvid, fast fisk der blev stegt på panden i masser af citronsaft, finthakket ingefær, hvidløg og citrongræs og selvfølgelig salt og peber
smagfuldt ogmed masser af saft og kraft. undervejs med lidt folie. Braiseret svineskank. Syn’s dengang mest af alt, at det så noget ucharmerende ud, sådan som det lå dér og reelt lignede et halvt ben fra en gris
En hurtig og nem dessert med sæsonens frugt. Vask frugterne og skær dem i både. Har man ikke lige figner eller blommer i frugtskålen kan æbler bruges alene eller sammen med pærer
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerneog skær en skive af bunden for de står stabilt
S. å. e. r. d. t. a. s. ø. n. g. ,. o. i. f. m. j. B. l. y. k. I. u. p. v. h. b. V. æ. q. D. c. M. (. 4. ). 1. 6. 2. /. F. T. è. 5. 0. H. 3. L. -. E. 7. 8. K. 9. N. P. A. e g
Jeg kan dog godt lide at lave retten med svinebryst, da det føles mere hjemligt. Man kan derfor erstatte svinebrystet med de fleste andre svineudskæringerne - det er kun pengepungen, der sætter grænsen
D. e. t. r. i. n. m. d. v. æ. g. a. l. o. ". p. ø. s. k. f. -. å. h. ,. R. (. b. u. N. ). j. P. c. T. I. F. 4. 8. 1. 0. 2. 5. 3. /. y. %. O. H. S. K. B. 6. 7. V. 9. A. n g
Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Stod mednogle lækre andelår og vidste ikke helt hvad jeg ville med dem og det endte så i denne wok ret kombineret med det møre braiserede andekød, en lidt alternativ måde at lave wok på men resultatet var helt aldeles lækker, stærkt og sødt på samme tid
Derefter tilsættes strimlede, tørrede figner og steger med i et par minutter. Server de braiserede svinekæber med bagt selleri eller en grov kartoffelmos til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.