Kalvesteg af egen avl, Hasselbach kartofler (og nej, de hedder altså ikke hasselbagte…), en lækker blanding af gulerødder ogfennikel (mere om den i morgen) og så sovsen med de små, grønne peberkorn i
Særligt her i Danmark hvor vi jo ikke ser den kære sol så tit Jeg fik blandt andet lyst til en lidt lettere oggrønnereaftensmad, men jeg ville ikke gå ned på proteiner
Smag retten til med salt, hæld enhåndfuld peanuts over, og server. enhåndfuld peanuts. Læg alle grøntsager minus hvidløg i en foodprocessor og hak det mellemfint, det må ikke blive en mos
Enhåndfuld frisk salat, f. Riv gulerod og rødløg fint på et mandolinjern, ca. Dette indlæg er lavet som inspiration, til hvordan en vegansk ogvelsmagende madpakke kan se ud
Her en opskrift på en lidt mildere og sød grøn smoothie. Blendovenstående godt. 1/2 moden mango. 1 håndfuld friske spinatblade. 1/2 moden mango. 1 håndfuld friske spinatblade
Dog med få ændringer (det er der altid hos mig, da jeg "ikke kan finde ud af" at følge en opskrift. Kom blomkålspure i bunden af dit yndlingsfadog anret med blomkålsbuketter, mandler, ærter, høvlet ost og friskkværnet peber
I sidste weekend lavede jeg en særdeles hurtig frokost med lidt kalvekød, jeg havde tilovers samt hvad jeg ellers lige kunne finde i mine køkkenskabe, køleskabet ogfryseren
En "er du lei av jobben, og vil høre på juleklassikere og spise julemat" innspiret fest på fredag, hente ved på Toten på lørdag, en reinspikka julelunsj på Søndag og så en tre ogen halvtime lang kosnert som hyllet Tom Waitz på mandag
Til kyllingen serverede jeg en lun pastasalat med spinat oggrønne bønner. I dag stod menuen på ovnbagte kyllingelår marineret i lidt honning og krydret med timian, salt og peber
I stedet for, at erstatte kødet med noget der ligner og smager som kød, så vil jeg rigtig gerne vise dig, at man sagtens kan proppe masser af grønt ind i julemenuenog samtidig bevare den gode smag af jul
E. l. s. k. e. r. i. b. a. ,. n. å. d. t. v. g. m. o. h. f. S. j. p. -. ø. c. y. D. F. L. U. K. O. u. 4. (. /. ). 1. I. æ. B. 8. 0. 5. P. W. 3. H. ". 7. ½. J. A. T
Foråret har virkelig ramt Danmark, og jeg kan ikke undgå at blive inspireret af solenog alt det grønne der spirer frem af jorden i min madlavning, og i de råvarer jeg vælger at bruge
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.