Hokkaido. Læg græskarskiverne på bageplade med bagepapir og drys citronskal og ost over. Græskar er perfekt vintermad, og bagtgræskar er et oplagt valg til sund tilbehør til julemiddagen
Vask hokkaidogræskaret godt og halver det. Skrab kernerne ud og skær selve græskaret i skiver på ca. Sammen med lakridssmag fra fennikel og hvidløgenes bagte sødme er du godt kørende
Skrab hokkaidokødet ud, vend det med drænet yoghurt, halverede tomater, plukket bredbladet persille, olivenolie, revet citronskal samt citronsaft og server dertil
Riv skallen af den ene appelsin og rør den sammen med balsamico, salt, peber og den ene spsk. Vend rødbeder og appelsiner sammen med olivenolie, salt og peber
Luk posen og ryst godt til alle græskarstykkerne er ´dækket med mel og krydderurter. Fra vores græskareventyr i weekenden havde jeg gemt nogle stykker af græskarkødet, så jeg også kunne prøve at få bagtegræskar
Rens og skræl græskarret og skær det i store tern, pil hvidløg og løg og skær løgene i kvarte. Suppen bringes i kog og blendes derefter med en stavblender til den er glat og der smages til med salt og peber
Fordel hokkaidotern og løg på den forbagte bund. Denne tærte er en rigtig efterårsversion lavet på en grov bund og fyldt medhokkaidogræskar (min yndlings yndlings yndlings grøntsag på denne tid af året), nærmest karamelliserede bløde løg, timian og feta
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.