I. d. e. t. s. n. u. m. r. a. f. B. o. h. i. N. g. v. p. k. å. c. l. b. æ. é. D. y. ,. j. ø. L. H. J. ü. w. 1. 0. %. P. (. 4. ). 7. 2. 5. 3. S. K. T. A. 6. V. O. 8. 9. -. s g
I vil høre mere om mine have drømme der gerne skal blive til virkelighed her på bloggen. Var et smut forbi Torvehallerne i går og så de nye rabarber fra Holland ganske vist
Til barnedåben fik vi hjemmelavede chokoladeskåle med frugt. Skålene lavede jeg ved at smelte mørk chokolade og så pustede jeg vandballoner op som jeg forsigtig dyppede i chokoladen
Let tunmousse. En sikker forret, som alle er helt vilde med – så kan det. ikke blive bedre. Jeg bruger en Jelloring fra Tupperware, men den passer også
Fiskefrikadeller. 1. Skyl det halve bundt oregano, pluk bladene af og hak dem fint. 2. Kom ca. halvdelen i fiskefarsen og riv også lidt citronskal ned i farsen
Kyllingefrikadeller med majs. 1. Rør kødet sejt med salt og peber og rør de øvrige ingredienser i. 2. Steg frikadellerne i olie på en varm pande og skru ned for blusset, efter at kyllingefrikadellerne har fået skorpe
Tandoorikrydrede lakse- og kyllingespyd. 1. Skær kyllingefileterne og laksen i strimler. 2. Læg stykkerne i hver sin bunke og fordel citronsaften over og lad det stå i 15 min
1. Skær kyllingekødet i terninger. 2. Bland soja, honning, sesamolie, limesaft, ingefær og hvidløg, og lad kyllingen trække i marinaden i 30-60 minutter i køleskab
1. Kog mælken op i en gryde med bouillonen. 2. Tilsæt gulerødder og porre, lad det simre i 2-3 minutter. 3. Rør maizena og vin sammen og tilsæt det sammen med reven ost og estragon
1. Flæk kyllingefileterne hele vejen igennem (så hvert kyllingebryst deles i to flade stykker). 2. Krydr med salt og peber og smør pesto på den ene side af hver kyllingestykke
Bankekød 1. Bank kødstykkerne flade. Læg melet på en tallerken og krydr det med salt og peber. 2. Varm en tykbundet gryde op med olien, vend kødstykkerne i melet og brun dem på begge sider i gryden og tag dem op