Blend i blender eller med stavblender, til konsistensen er jævn oguden klumper. Men denne er simpelthen så lækker, at jeg bliver nødt til at dele denmed jer
med olie, citron, lidt soya, wasabi, hvidløg og chili). Top med nødderne. Har du tid, så lad fisken stå i køleskabet i nogle timer og marinere, og ellers ryster du marinadenog fisken godt sammen i en frysepose, lægger fisken i et ildfast fad og hælder resten afmarinaden over
I stedet for, at erstatte kødet mednoget der ligner og smager som kød, så vil jeg rigtig gerne vise dig, at man sagtens kan proppe masser af grønt ind i julemenuen og samtidig bevare den gode smag af jul
Denne lasagne er sprød, fuld af smag og kan spises med rigtig god samvittighed. På trods af – mornaysauce og – kød foretages der ikke kompromiser med smagen
Skal salaten serveres med det samme, skal ærterne selvfølgelig være tøet op. Hvis salaten skal stå lidt før den spises, kan ærterne kommes i frosne, det vil holde salaten kold, friskog sprød
risene ser stegte ud, laver du en fordybning i midten afpandenog slår ægget. stegte nudler er nogleaf favoritten hos os, fordi det er så hurtigt at lave og
Peberfrugten og løget skæres i mindre stykker til at sætte på spyddene. Kyllingen sættes på spyddende, som har trukket i vand - så de ikke bliver alt for sorte
De tages op og i gryden kommer du nu karry og løg i og svitser det af. lidt jævningVindruer skåret i halveKyllingestykkerne brunes af i en gryde i olie
Tag broccolien ogdelden i små buketter og kommes ned til spelten. Så skal maden bare anrettes. Spelten er færdig når de er svulmet opog er lidtbløde i det men med lidt bid i midten
Brug kompotten som dressing på grøn salat af forskellig slags, evt blandet med fintstrimlet spidskål, ogmed rå grønne asparges ogristede kerner – mandler, hasselnødder, græskarkerner eller andre efter smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.