For snart to år siden indgik jeg et samarbejde med Nordisk Tang, og var med lige fra starten med at inspirere danskerne til at lave opskrifter med deres fantastiske produkter, og dermed sætte dem tættere på deres vision -At få os til at spise mere tang
Det kan enten bruges som brød med pålæg (erstatning for morgenbrødet), bages til boller, bruges til foccacia med Nordisk Tang'sTangpestoer eller bruges til at lave lækre pestosnegle eller pølsehorn
tang (købes ved fiskehandleren)Dressing. Hummerhaler1 tsk. salt1 spsk. eddike1/2 bundt dildSalat. romansalat, i skiver1 bundt asparges, i mindre stykker1 bundt forårsløg, i tynde ringe250 g
Marineret tang Tag en håndfuld arametang og hæld den over med kogende vand. Nu kan du marinerer tangen i lidt tamari eller shoyu, olivenolie, citronsaft, en anelse vand, en halv finhakket rød chili uden kerner og lidt frisk hakket ingefær
Min Facebook-side har i dag to-års fødselsdag og samtidig går jeg i morgen ind i en dejlig weekend, hvor jeg alle tre dage, kan findes på Food Festival ved Nordisk Tang's stand
Grønsagssuppe og brune ris og du puy linser med arame tang. Herefter skal iblødsætningsvandet kasseres, bønnerne/kikærterne skal skylles og de koges i rigeligt usaltet vand, 1-2 liter, gerne med et stykke kombu tang i, i 1 til 1,5 time
Nori-tang (ca. Læg en plade med nori-tang på bordet med den blanke side nedad. Du kan også lægge tangen på en bambusmåtte, da dette kan være lidt lettere, når du skal rulle tang med ris og fyld
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.