- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
- med den skønneste sprøde skorpe og lækre smag af nigella frøBrødet er lavet med Amo's skønne nye melsorter Vinjett og Evolo, for efter at have modtaget en fin pakke fra dem med disse melsorter i, så skulle de selvfølgelig afprøves, og sikke da et skønt resultat der kom ud af det
- et lækkert og luftigt brød Og så blev min første fridag dælme skudt igang. ) I går aftes ringede brormand nemlig, for at høre om vi skulle købe fars fødselsdagsgave sammen, og da Peter skulle køres til Løkken koncert, ja så var jeg jo alene hjemme, og tog derfor hurtigt imod det gode tilbud
- med skøn sprød skorpe og lækker krummeIdag har vi nemlig afholdt "store bagedag" på hjemkundskabs-holdet og sikke en fest af både hvede, rug, sigte, grahamsmel og alskens slags fyld, drys, pynt og topping
Et fint brød til et ostebord, som tilbehør til aftensmad eller bare fordi. 1 dl fedtreduceret mandelmel (du kan anvende almindeligt mandelmel, har blot mindre hæveevne)
J. e. g. h. a. r. i. d. f. t. v. l. m. ø. j. n. k. s. o. p. å. B. F. u. æ. b. D. y. M. -. ). S. V. 3. 1. (. O. 2. c. /. 5. 4. 0. N. 7. R. ,. E. G. L. K. T. t g
dk – og i den forbindelse har jeg lovet at dele opskriften på mit nybagte valnøddebrød. Lad dejen hæve i ca 1 time, form dejen til to valnøddebrød og pensel det med vand (drys evt med lidt kerner på toppen)
Valnøddebrød/Mandelbrød 1 stkEt brød indeholder 54 propoints40 gram valnøddekerner eller mandler25 gram gær2 ½ dl vand1 spsk olie½ tsk salt7 dl hvedemelHvis man bruger valnøddekerne skal de koges et pa minutter, afkøles og hakkes. Mandelbrød Valnøddebrød 40 gram valnøddekerner
Valnøddebrød. Jeg serverede i weekenden den lækreste blomkålspizza for familien og gode venner. For mig er det vigtigt at leve sundt – MEN samtidig ikke følge jeg savner noget
Uhm, da jeg var ovre hos min veninde Line for godt en uge siden, havde hun bagt et smadder skønt valnøddebrød, som lige blev lunet i ovnen og smagte himmelsk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.