Brød / Boller

Brød / Boller

  • 38 Opskrifter
Mine Favoritter
Skinkesnegle

Skinkesnegle

/Line Opskrift på skinkesnegle ca. I weekenden bagte Lille K og jeg en stor portion skinkesnegle til fryseren
Fødselsdags boller

Fødselsdags boller

/. N. å. r. j. e. g. h. o. l. d. f. ø. s. a. b. t. i. 2. ,. m. n. v. u. p. æ. k. 6. 0. 5. 3. 4. 1. -. S. V. 7. P. D. H. F. c. (. ). E. B. y. U. M. S g
Broccoli boller.

Broccoli boller.

hun havde denne opskrift på broccoli boller, som jeg var nødt til. til syv boller i alt. broccoli boller
'Grønne' boller uden æg og hvedemel

'Grønne' boller uden æg og hvedemel

/. H. e. r. l. i. g. ,. o. b. u. s. t. m. d. w. a. f. v. n. ø. J. h. k. å. p. y. æ. S. j. 1. 2. -. 4. 5. (. ). 7. q. F. R. T. c. N. O. 0. E
Boller med nisseøl/ sød hvidtøl

Boller med nisseøl/ sød hvidtøl

/. /. B. o. l. e. r. m. d. n. s. ø. i. t. k. y. a. g. D. u. æ. ,. b. h. j. -. å. p. J. v. f. ). 3. c. 1. 5. ½. 2. 4. 0. O. K. T. E. Æ. F. L. 8
Kernekraft Boller fra Femme Food

Kernekraft Boller fra Femme Food

Jeg anbefaler varmt at bage bollerne på en bagesten, hvis du har en sådan. Jeg anbefaler varmt at bage bollerne på en bagesten, hvis du har en sådan
Grahams Boller

Grahams Boller

kommen, fennikel, kardemomme eller andet du har lyst til, at bollerne også skal smage af.  Dejen æltes igen og formes til boller
Boller med havregryn

Boller med havregryn

Tilsæt salt, honning/sukker og olie. Hæv bollerne igen i ca. Form 12 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne ved 200 grader i ca
Boller med kerner og appelsin

Boller med kerner og appelsin

I. f. r. e. d. a. g. s. h. v. j. ø. l. …. o. t. y. k. m. n. æ. i. b. u. c. D. H. å. w. ,. R. J. p. S. 5. 2. 0. 1. A. B. –. (. 4. ). 6. 3. 8. -. T. L. N
Boller bløde med kerner og mandler

Boller bløde med kerner og mandler

M. e. g. t. l. æ. k. r. m. d. n. i. o. s. a. 2. 5. 0. ​. 1. p. ø. u. f. h. v. 3. y. ½. ,. -. K. T. H. å. L. G. D. j. F. b. B. c. 8
Rugbrød uden surdej

Rugbrød uden surdej

/. /. /. /. J. e. g. b. a. r. i. k. o. f. t. u. ø. d. s. å. h. j. ,. n. v. l. m. ). 1. S. 6. p. T. c. 3. I. 4. 5. 0. (. 7. 9. 2. 8. æ. y. K. L. -. F. G. D. H. R. B
Rugbrød uden surdej

Rugbrød uden surdej

i brødform. Rør (eller ælt) luften ud af dejen, form et brød og fyld i smurt brødform. Rugbrødet efterhæver tildækket i ca
Grydebrød med havregryn

Grydebrød med havregryn

/. /. V. e. r. d. n. s. l. t. g. y. b. ø. i. m. u. v. a. h. ,. o. f. k. M. j. æ. å. p. I. 1. 2. N. S. L. T. 0. -. 5. (. ). B. 4. D. ½. 3. 7. c. E. R. F. 6. 8. P. A. Å. H. O
Hveder

Hveder

P. å. f. r. e. d. a. g. t. S. B. ,. n. h. l. i. s. o. m. v. k. b. p. ø. M. 4. O. æ. D. 1. 6. 8. 3. -. u. j. (. ). J. y. 5. 0. c. F. 2. V
Hjemmebagte italienske grissini

Hjemmebagte italienske grissini

De egner sig rigtig godt som et alternativ til brød til suppen eller som forret/snack til et godt italiensk måltid (fx hjemmelavet ravioli, som I snart kan finde en lækker opskrift på her på bloggen)

Hjemmelavede grissini

Forleden dag lavede jeg disse fantastiske grissinier - de er perfekte til en snack eller som brødtilbehør til en let forret
Lækre suppehorn

Lækre suppehorn

Nybagte suppehorn. Disse luftige og velsmagende horn kan bl. a. anvendes til forretter eller som tilbehør til supper
Durumboller og -brød

Durumboller og -brød

/. V. a. r. p. å. b. e. s. ø. g. h. o. m. i. n. v. d. f. t. ,. u. l. æ. k. j. T. y. -. ). S. c. D. *. O. w. (. 1. 5. I. 2. 3. 0. F. N. P. H. C. 8. L. B. "
Rugboller med mørk chokolade

Rugboller med mørk chokolade

J. e. g. h. a. r. i. l. n. t. d. f. u. C. b. s. ,. o. m. k. ø. æ. D. v. p. å. j. ). A. y. w. c. L. (. V. M. '. R. S. N. H. 2. 5. F. 1. 0. 3. 6. O. ½. K. Æ. B. -. T. G. 4. I. E. Y. >. P. ". ) g
Små foccacia med bacon

Små foccacia med bacon

12½ g gær (1/4 pakke)3 dl vand1½ tsk fint salt2 spsk olie500 g pizzamel1 spsk olie til skålen1-2 spsk tørret rosmarin, eller friske kvisteen pakke sliced bacon2 spsk olie til at dryppe med1 tsk finger salt eller kokkesalt til at drysse med1 dl isvand til ovnenGæren opløses i lunkent vand, salt og olie tilsættes. Bag brødene i 10 min og sænk temperaturen til 220 gr og bag ca