Bagekursus d. 08. 10. 11. Bollerne blev lidt blege, men smagen var rigtig god. Forlæng evt bagetiden lidt, eller brug dem som ”bake off” direkte fra fryseren
Jeg har ikke fået pitabrød i 20 år, da jeg ikke har kunnet finde nogle som jeg kunne lide, eller som var til at åbne uden de gik i stykker, da de nærmest var som brædder
Jeg synes egentlig det er lidt misvisende at bage glutenfrie hveder, for hvede indeholder jo gluten, men jeg vidste ikke hvad jeg ellers skulle kalde dem
Det er dagen før store bededag og vi skal som så mange andre også have hveder i aften. Min dejlige tvillingebror er på besøg, så der bliver rigtig hygget
Morgenmad er og bliver mit yndlingsmåltid. Især når jeg har tid til at kræse lidt for den. Pandekager er altid en vinder, men jeg kan nu godt lide, når min morgenmad også er sund og mættende
5 Responsesso far. Dorte wedege siger. 20. maj 2014 kl. 09. 59. Lavede denne kage til fødselsdag. HELT fantastisk… Bestemt ikke sidste gang den skal laves
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.