R. e. s. t. r. d. a. g. n. p. å. M. o. f. u. m. b. c. l. i. H. v. k. y. ,. h. j. ø. O. J. -. æ. x. ". D. N. w. S. 1. ). F. I. A. 2. L. G. 0. 3. *. (. * g
Nogle opskrifterer gamle, andre ret nye og et par er mine absolutte favoritter – fx cheesecaken ellerkyllingefrikadellerne, som jeg har lavet maaaaange gange selv, er også med
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
Serveresmed dagens salat og evt. Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost
I denne uge har jeg været til Filmtræf i Århus samt besøgt mine forældre et par dage, så det er ikke blevet til meget med madlavning eller indlæg på bloggen de sidste dage
Jeg erstartet på studie, jeg har rejst en del – skiferie i Val d’Isere, ø hop på tur-de-Vestjylland, storbyferieAmsterdam, aktiv ferie på Rhodos, ostefestival i Piemonte og julemarked i Hamborg
Svinemørbrad med bacon og persille. Grillede asparges med røget filet. Godeftermiddag. Nye, danske kartofler (kogte dagen i forvejen, smid i alubakke og smidt på grillen sammen med mørbraden)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.