En dejlig ærtepesto der passer godt til kylling, men også til at smøre i sandwich til madpakken. Du skal bruge250 g ærter (optøede)25 g parmesan1spsk philidelphia flødeost1 fed hvidløglidt hakket chili alt efter hvor stærk du vil have den2 spsk
Kartoffel cremesuppeHele portionen indeholder 8 propoints2 løg2 tsk olie4 tsk karry320 gram skrællede kartofler1 liter grønsagsboullion, eller 1 liter vand og 2 grønsagsboullinterningerSkræl løgene og skær dem i tern
Endnu nemmere HCLF Ærte Curry. Vi ELSKER indsk curry herhjemme. Ja, vi kan slet ikke få nok. Dog har mange af de indiske retter, man kan købe udefra, en hylens masse olie og fedt i sig
Tommi har længe plaget om karbonader med stuvede ærter/gulerødder. Jeg har lidt et mærkelig forhold til denne ret, da vi sidste år fik det hver gang vi besøgt henholdsvis mine og Tommis forældre - ja, det var åbenbart moderne i 2011
Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende og tilmed lækker smoothie. Denne gang er det blevet en rigtig grøn en af slagsen med smag af banan, avokado og appelsin
Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Så er der krebinet tid igen. Den her gang er det med stuvede ærter og gulerødder på klassisk vis. Hvis du vil prøve vores lette version af denne ret, finder du den her
Der er nok mange meninger omkring hvilke kvaliteter den perfekte pizzabund skal have. Jeg kan godt lide at den er sprød og tynd, men der skal stadig være noget bund i den
lavashbrød fra Mellemøsten. ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
At bage et brød i en gryde er spændende og så får man faktisk et rigtig godt brød ud af det. Skorpen bliver dejlig sprød og så syntes jeg også brødet får en bedre krumme, prøv det, hvad er det værste der kan ske
Krebinetter får vi med jævne mellemrum herhjemme og vi prøver at variere tilbehøret hver gang. Her er det ærterne og gulerødderne der har fået en lidt anden behandling
Havtasken er en udsøgt spisefisk med sit faste, hvide og smagfulde kød og i kombination med de søde og sprøde grønne ærter, de spæde små salatblade og de milde skalotteløg udgør den en fantastisk ret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.