Det gode ved suppen er at den er mega let at lave og der er ikke så mange trin i den så alle kan faktisk lave den plus man kan variere grøntsagerne til dem man bedst kan lide
Dyp hver bolle i olivenolie og tril dem let i hænderne, så de bliver dækkede med olien. Bages straks de er formede i en godt varm ovn, giv dem gerne 220 grader de første 15 min og skru derefter varmen ned til 200 grader. Vent med at skære bollerne over, til de er kølet af 1,5 l
Smør og mel til at smøre og drysse springformen med. Torta della nonna betyder ‘bedstemors kage’ og er en af de klassiske italienske desserter, der er at finde på menuen på de fleste italienske spisesteder – ofte også i præfabrikerede udgaver
Derfor tog jeg chancen, og kopierede en opskrift på klassisk italiensk Citron tærte - dog skiftede jeg hvedemel ud medMandelmel og sukker ud med Sukrin Melis
I den originale version af retten bruger man bøffelmozzarella, ‘mozzarella di bufala’, fra Campania, men du kan også sagtens bruge almindelig mozzarella
C. h. a. m. p. i. g. n. o. k. u. d. v. æ. r. e. s. ,. l. D. t. å. f. S. b. ø. I. V. c. y. 7. -. 8. 0. 1. 4. 2. (. 3. ). /. H. U. K. T. O. F. B. j. 5. 6. +. J. *. E. M. P. g
Havtasken er en forholdsvis dyr fisk, og kan erstattes af mange andre gode fisk som f. Østers til forret og appelsinsorbet med chokoladeganache til dessert - og så denne fantastiske havtaskeret til hovedret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.