Jeg elsker dansk sommermad, og ynder at lave det, selvom vejret ikke helt er med mig i øjeblikket. Så spis bare fx en god kartoffelsalat med god samvittighed
Herefter smider du tomater, rosmarin, timian og oliven i og smager til med salt og peber. Bær over med billederne for tiden – vi taler mobilbilleder og sommerhustallerkner
Husk du kan følge med på Bloglovin eller Instagram. Har for første gang vovet mig ud i, at lave syltede grønne tomater og efter min egen mening, vil jeg kalde det en succes
(Kan spises i alle faser af South Beach kuren og får du fat i det rigtige thailandske grønne karrypasta og de fine små røde thai chillier er den ikke for sarte sjæle
H. v. i. s. m. a. n. h. r. l. d. t. o. e. g. f. k. ø. …. å. u. p. O. b. ,. æ. y. j. E. G. –. (. 2. ). 1. 0. 5. ½. c. w. T. S. L. K. D. F. B. é. Q. J. P
2 gode store stykker frisk kulmule med skind Smør Olie Salt Peber 1 spidskål 2 spsk sesamfrø Grovpasta Grovpastaen er kun med, så vi var sikre på at blive mætte. 1 spidskål
Damp spidskålen under låg, til den er mør men stadig med lidt bid og tilsæt evt. Bland agurk, radiser og forårsløg med citronsaft, olie og grofthakket kørvel eller dild
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.