Men fordi det skal være nemt, behøver det ikke være kedeligt. Salt. Kom kyllingelårene i et stort ildfast fad, kom en god slat olivenolie henover, drys paprika, spidskommen, salt og peber henover og bland det godt sammen med hænderne
Til det formål er friske vietnamesiske forårsruller helt perfekte. Og det kan godt være, at det sner og er r*v-koldtudenfor, men i mit køkken er det forår
rød karrypasta (alt efter om det er supermarkeds-stærkt eller asiatisk stærkt). Salt og peber. Tilsæt peberfrugt og smag til med fiskesauce, salt og peber
Det smagte bare så godt og SÅ stærkt og jeg er ellers ret så chili-adapted. Skal versionen være mere børnevenlig, kan der skrues ned på chili knappen og bruges sød i stedet for stærk paprika
Peking-and med alt mellem himmel og jord. Usaltede jordnødder. Så skal du ha’ gang i forårsløgene. På pandekagerne lægger du lidt af de forskellige typer and, og herefter er det blot at strø om sig med de resterende elementer efter smag og behov og så slutte af med at dryppe den tykke sirups-agtige sauce over
Steg nu hvidløget på panden i et minuts tid - eller til det begynder at dufte. Tilsæt bouillonen og pastaen, og sørg for at der er nok varme på til at det bobler uden at bulderkoge
Jeg plejer normalt at smide dem ud, gerne så hurtigt som muligt. Da jeg her for et par dage siden modtog året første blad, så dukkede der også sådan et lille "Slankehæfte" op
-. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. F. O. R. Å. S. I. K. A. D. E. L. M. G. U. C. T. H. Y. V. N. e. h. r. f. i. k. a. d. l. v. t. æ. o. s. y. n. g. j. m. å. ,. p. ø. ). P. 5. 0. c. 3. 4. ½. 2. (. u. b. B. e L
Personligt er tiden ved at indfinde sig, når begge børns fødselsdage samt skolestart med forældremøder og lignende er overstået i slutningen af september
salt. Den er derfor en af mine absolutte favoritter. Efter cirka fem minutter tilsættes resten af ingredienserne (bønner, dåsetomater, tomatkoncentrat, paprika, chili, salt og vand)
Jeg er sikker på der kommer flere af Karolines hits på bloggen i fremtiden. Når jeg har brugt en vanilie stang, kommer jeg altid resten af stangen ned til noget sukker, så smager det dejligt næste gang man skal bage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.