Der skal ofte bruges alverdens erstatninger for dette og jeghader selv når jeg finder en super lækker opskrift, men at der så skal bruges ingredienser som jeg nærmest ikke engang aner hvordan udtales
B. i. l. g. e. f. r. u. t. a. S. y. d. -. o. M. m. k. A. D. s. p. ø. j. c. v. n. ,. h. b. K. F. T. E. æ. G. O. H. C. (. å. ). J. ". U. I. W. R. L. 2. 0. 6. N. P. 1. 4. Ø. 3. 5. '. 8. V. x
I weekenden laver jeg den første simreret, boef bourguignon, det bliver skønt. Derfor denne lille liste over uundværlige ting i køkkenet de næste par måneder
Gennem min uddannelse har jeg lært ordet Nudging, og det er gået hen og blevet mit yndlings værktøj og middel – og er genialt i dit tilfælde, hvis du kan nikke genkendende til ovenstående
Du får ikke en bedre kilde til en ung krop (og her mener jeg ikke bare stram at se på, men stærk og vital indeni – i organer, led, hjerte/kar, hjerne og immunforsvar)
Vær så vidt muligt klar over, hvordan de ting, du spiser, har haft det, da de voksede – det gør du bedst ved at kende producenten og det er igen nemmest, hvis han eller hun bor i nærheden af dig
Jeg ved ikke helt, om man kan kalde tre sammensatte ingredienser for en opskrift, men ikke desto mindre bliver netop disse tre til svampede, sunde chokoladebrownies
Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv det et lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure uden hindbærkerner ( jeg fik lidt kerner med og det smagte alligevel lækkert)
- Jeg vil gerne understrege, at jeg normalt frabeder mig at bage ting med brød - dette gør jeg fordi jeg er typen som kommer alt for meget groft mel i, og sidder tilbage med en stenhård bolledej, som kunne smadre ruder og spejle
Inspirationen til dellerne kommer nemlig fra Julie Bruun, der ligesom jeg blogger hos Bloggers Delight, og som laver en masse lækre ting og sager som fx disse spinat veggie-deller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.