B. i. l. g. e. f. r. u. t. a. S. y. d. -. o. M. m. k. A. D. s. p. ø. j. c. v. n. ,. h. b. K. F. T. E. æ. G. O. H. C. (. å. ). J. ". U. I. W. R. L. 2. 0. 6. N. P. 1. 4. Ø. 3. 5. '. 8. V. x
P. å. m. a. n. d. g. f. y. l. e. r. b. o. 3. ,. i. k. j. s. t. v. w. J. ø. 2. p. h. I. ). S. æ. u. c. C. M. D. L. T. B. -. H. E. (. ". O. /. F. K. 1. 5. 9. V. ) g
Nu er julen for alvor ved at nærme sig, og det er derfor på tide at få bagt det sidste julebag, fået lavet risengrød - til risalamande (hvis det skal stå og trække natten over) og få hygget rigtigt med familien
Den sidste måned har alle mine tre børn og min mand, ellers været nede og vende, mens jeg har gået og dunket mig selv på brystet på Tarzan-måden og med tiltagende kæphøjhed fastslået, at jeg var usårlig
Til fire personer. Tilsæt fløde, og kog suppen op igen. Smag til med salt og peber. Til fire personer. Når det har fået farve - tilsæt vand, Philadelphia og bouillonterninger, og lad suppen koge 10 minutters tid
Derfor kan vi godt lide at gå tilbagetil Status Quo, og det vi nu kender og finder trygt. Ofte kender vi dette fænomen som “at gå kold”, men i min uddannelse kaldes det “Comfort food” – det mad der gør dig glad her og nu
I anledningen af fødselsdagen har jeg lavet denne helt igennem fantastiske gulerodskage med inspiration herfra, og jeg har virkelig glædet mig til at dele den med jer
D. e. r. s. k. a. l. n. o. g. t. y. p. å. b. ,. j. h. d. f. v. i. æ. u. -. m. J. ø. N. T. '. ". U. B. c. W. M. C. z. O. K. 1. 2. I. 5. 0. 3. F. S. H. R. L. 4. Æ. P
Så tag en ting ad gangen, og gør det til en vane. Især fordi vi seneste årtier er vi blevet kastet rundt fra low fat og high carb over proteinkure, faste og detox til low carb og high fat
Jeg hedder Mads, jeg er gæsteblogger. Ikke så tit, eller faktisk aldrig, men indehaveren af denne skønne blog er en af mine allerbedste venner og inden jeg begynder at kaste rosende floskler om mig i grams, må jeg hellere hive i tømmen og komme til indlæggets egentlige natur
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.