I går var det bloggen fødselsdags, hurra hurra hurra. Tænkt at det er 2 år siden, jeg startede. 3 æg. 300 g fintrevne gulerødder (ca 5 stk). skal fra 1 øko citron + 3-4 spsk saft. 3 æg. 300 g fintrevne gulerødder (ca 5 stk). skal fra 1 øko citron + 3-4 spsk saft
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Årstiderne havde igår meddelt mig, at deres leverandør af ænder ikke havde leveret som aftalt. Derfor var der i dag kun min mixkasse, og ingen confiterede åndelår, så vi må nøjes med frugt og grøntsager
Vend mørbraden, når halvdelen af stegetiden er gået. Læg kartoflerne i et smurt, ovnfast fad sammen med 150- 200 g grønne bønner, der er skåret i mindre styker, og 7 småtskårne fed hvidløg
Når rouladen er rullet kan man fordele fyldet indeni ved forsigtigt at trykke på den. Server sammen med 3 slags salater vendt i olivenolie, citronsaft og salt/peber. 300 g røget laks i skiver. 300 g røget laks i skiver
3. 3. 3. 3. 3. 3. H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. F. N. C. 5. 0. I. 1. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
Jeg har lavet begge former for karamel, men må indrømme, at jeg synes det smager meget bedre, når du laver din egen karamel, så det vil jeg helt klart anbefalde
Rør det godt sammen så du får en dejlig lind fars. Lækker græsk inspireret ret der er en all-in-one, der giver en helt fantastisk smag der bringer en tilbage til de græske øer og bringer minder frem fra ferierne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.