Mål efter ved at folde karkluden diagonalt som vist på billederne nedenfor. 165 meter pr. 165 meter pr. Min første opskrift på en strikket karklud er blevet en succes
Så smid en kommentar længere nede ↓. Grønne frikadeller m. spinat. By Madfidusen. March 15, 2016. No Comments. Nogle ting kan og bør man ikke eksperimentere med, hvis I spørger min kæreste
Den nederste bund lidt tykkere end de to øvrige. Læg den tykkeste bund nederst. Hvis du har en kagering/form, som du ‘støber’ kagen i, så sæt den om den nederste bund nu
Skildpadder minder mig lidt om fredagene nede ved mine bedsteforældre. I påsken gik jeg amok i køkkenet og fik kreeret en del lækre godter, som de her skildpadder med karamel og rom
Vi havde bestemt os for at grille, og regnede bestemt med, at vi kunne sidde i haven. Vågnede også alt for tidligt og lå med angst længe, før jeg opgav og stod op
Start med at lægge en brownie bund nederst så den lige er en smule væk fra kanten. Hæld derefter kaffemoussen henover så den kun lige dækker brownien, men er nede omkring kanterne
Det cremede fyld, forklarer jeg lidt længere nede. Dette er en rigtig lækker forret, har jeg erfaret. En roulade, af en slags omelet med laks og cremet fyld
Læg husholdningsfilm over skålen, så den er helt nede og røre cremen og stil den så på køl. Min mormors fastelavnsboller med creme og chokoladefyld – klassisk og gammeldags
- Jeg fandt det nemmest at ælte dejen nede i skålen og op ad siderne på skålen. Efter hævning sprøjtes eller pensles brødet med vand og kommes i ovnen ved 200 grader i ca 18 minutter (hold øje med dem)
billede nederst). -)4 personerINGREDIENSER TIL NUDELSALAT2 forårsløg, skåret i tynde ringe1 skalotteløg, finthakket1 spsk fiskesauce1½ tsk karamelsauce (se opskrift længere nede på siden) eller 1 tsk brun farin1/4 tsk salt½ tsk friskkværnet sort peber1 spsk smagsløs olie (solsikkeolie el. )250 g hakket svinekød250 g svinebov, svinekotelet eller et andet stykke kød fra gris, skæres i tynde skiver1 løg300 g vietnamesiske vermicellinudler (vælg en pakning hvorpå der står 'Bun' eller 'Rice Sticks')3 salatblade, skåret i tynde skiver2,5 dl bønnespire½ agurk, skåret i tynde strimler (julienne)2 gulerødder, skåret i tynde strimler (julienne)Frisk koriander, grofthakketFriske mynteblade, grofthakket4 spsk jordnødder, grofthakketVietnamesisk dipping sauce (se opskrift længere nede på siden) Evt
Og selv om jeg jo stadig ikke tåler chokolade, så må jeg jo en gang i mellem tage en for holdet… Og det blev så i dag Desuden nærmer vi os jo med hastige skridt konfekt-, småkage- og alle-undskyldninger-gælder-måneden, så måske var det en udmærket joker at have i ærmet – sundt chokoladepålæg med kikærter
Ideen fik jeg nede på Kreta her til sommer, hvor vi spiste (lidt for) meget feta og tomater. Jeg er ret vild med de såkaldte ‘deller’ – men altså hvem er ikke det
) De kan endda bruges som et indslag i en forret, som den fulde opskrift her nedenfor lægger op til. Vil du gerne have en lidt tykkere dressing/creme, end den, du ser på billedet, så følg opskriften nedenfor
Jeg er ikke så vild med de fettede, mayo-fyldte og uigenkendelige salater nede fra køledisken. Æggesalat på ristet rugbrød er en sikker vinder, og når min aftensmad skal være ultra nem, er dette én af mine favoritter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.