Derefter opløser du saltet i vandet. Da det laves uden surdej eller fordej, og primært hæver på almindeligt købegær, er der ikke tid til at brødet kan nå at udvikle den gode brødsmag på den helt naturlige måde
Ovenstående har udelukkende haft til formål, at påminde dig om, at sammenligninger af to eller flere produkter, ikke bør gøres pr gram, men pr energi for at få det optimale ud af det
Lad det køle lidt af, inden det kommes i en skål sammen vandet. Her er en af dem, men for at stemmen i mit hoved ikke går total amok, har jeg lavet disse chokoladeboller på en lidt sundere måde, end almindelige bagere nok ville gøre det
Knug vandet af husblassen og opløs den i den varme fløde. Min mor laver den mest fantastiske chokolade-appelsin tærte med flødeskum og abrikoser, pyntet med chokolade og mandler
Den kombi er simpelthen alt for sød til min smag. Nå nu blev der endelig tid til at skrive det indlæg som jeg lovede i går - det er ikke sådan med at have baby pips i huset, den kræver lidt opmærksomhed og det havde jeg faktisk også en opvask, som gjorde
Jeg troede jeg var smart og havde købt en silikone form, men den er overhovedet ikke smart. Jeg har flere gange lavet mine egne vand is, dels fordi det er nemt og lækkert men også fordi jeg så ved hvad der er i
Fiskegrateng600 g fiskefilet3 ts provancekrydder2 ss eddik50 g smør3 ss hvetemel4 dl melkSalt og pepper1/4 - 1/2 ts revet muskatnøtt1 - 2 ts finrevet appelsinskall1 ss dijonsennep100 g revet parmesan 3 egg50 g strøkavringSett ovnen på 200 graderKok fisken i godt saltet vann tilsatt provancekrydderet og eddik i 5-7 minutter, eller til fisken er kokt. La det hele småkoke i 3-5 minutter. Stek i ovnene i ca 40 minutter
Olie er en hel videnskab for sig selv, og jeg vil ikke bevæge mig ud på dybt vand. Sådan har jeg det heldigvis ikke længere, og det er der en meget godt grundt til
MEN ikke desto mindre fik vi lavet en ret fantastisk (LCHF venlig) version. ) Og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet koteletter i fad (om nogen sinde)
Efter flere dages hungren efter gode gammeldags pandekager, måtte jeg i dag bukke under for min preggo-cravings og lave en ordentlig omgang traditionelle pandekager med hele svineriet til
Det er ikke porchetta. Det er heller ikke saltimbocca. Det er resultatet af, at jeg rigtig godt kan lide begge dele, ikke kunne skaffe et svineslag, som ellers skulle bruges til porchetta og at jeg havde en svinemørbrad i fryseren, som gerne ville bruges
V. i. k. ø. b. t. e. j. o. s. m. n. d. c. u. v. g. ,. l. a. r. I. å. f. æ. M. p. C. y. O. E. h. J. F. (. -. S. ). Å. D. 1. 4. H. B. 5. 2. 9. 0. 7. R. Æ. 8. /. P. L. 3. T. A. . g
minutters tid og trækker, hvorefter vandet igen hældes fra. Nu vil jeg tilbringe det sidste af min fridag foran fjernsynet, hvor jeg skal se "Medical night", drikke te og spise jordbær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.