Inden du laver dem kan du lige lave strimler af skralden med et juliennejern – det både smager godt som en del af toppingen, ligesom det ser rasende pænt ud som en del af de mange grønne farver
Jeg husker halvrå portionsørreder med slatten dild i midten, klodsede salater med majs og kinakål og humpler af råt blomkål, bøffer, der var stegt udenpå og rå indeni – det hele skyllet ned med lunken hvidvin eller kold rødvin
tykmælk til pensling. Dæk skålen med film og stil den en koldt sted. tykmælk til pensling. Bollerne bages ved 200 grader(180 grader i varmluft ovn) i 30 til 45 minutter til de er let gyldne
Pisk godt sammen og tilsæt rosinerne og æg og halvdelen af rommen. Når sukkeret er smeltet tager du gryden væk og hælder blandingen ned til melblandingen
N. u. s. t. å. r. p. k. e. n. f. o. a. l. v. d. ø. P. g. i. m. ,. h. C. H. j. b. 3. D. æ. I. J. y. T. c. ". ). (. S. -. z. M. 6. 0. %. A. B. O. R. 5. /. E. G. F. 2. 1. K. V. L. w. 8. 9. ) l
Det er en subjektiv vurdering – som i mors frikadeller smager altid bedst. Jeg har selvfølgelig fået opskriften samt de hemmelige fif til, hvordan den bliver helt perfekt
Æ. b. l. e. m. a. r. d. v. t. f. p. u. n. k. å. i. s. o. ,. j. g. O. y. æ. ø. h. J. D. '. (. ). 5. 0. 1. 3. L. E. M. A. F. G. B. c. 4. -. Ø. V. H. w. I. C
to kvinder i Rom – gæt hvem af dem, der har været til the hos Paven. Hvis du vil afmelde abonnementet, så gå ind samme sted – og send desuden en mail til mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.