Torta della nonna betyder ‘bedstemors kage’ og er en af de klassiske italienske desserter, der er at finde på menuen på de fleste italienske spisesteder – ofte også i præfabrikerede udgaver
Torciglione della stracchino e prosciutto. Fine små snoede brødstænger af butterdej med ost og Parmaskinke, perfekte til en aperitivo eller bare som snack
Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
Mors dag – festa della mamma – fejres på samme dag i Danmark og Italien, nemlig anden søndag i maj. Mors dag – festa della mamma – fejres på samme dag i Danmark og Italien, nemlig anden søndag i maj
Italia, Puglia, Øvrige. I dag ble den en smakfull kremet ovnsrett til middag. Du kan forberede den i god tid og oppbevare den i kjøleskapet til den skal stekes
Opskriften er hentet fra kogebogen Moderne Mamma i en fart – et must i ethvert wanabee italiano køkken Jeg har tilpasset opskriften med hjemmelavede pastaplader, det er bare så meget mere lækkert med helt frisk pasta, fremfor noget pasta fra køledisken lavet for flere uger siden …
Glera er den grønne druen i populære prosecco fra Veneto i Italia. Druer dyrket i den vestlige åsene i Italia, Prosecco, i provinsene Vicenza og Padova
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.