Jeg har flere gange lavet Mette Blomsterbergs lakridskarameller og de har været et stort hit. Men jeg kunne så godt tænke mig, at de havde en lidt mere fudge-agtig konsistens
Min mave fungerer ikke ordentligt, når jeg får mel/pasta/ris, så det er lagt på hylden – der er selvfølgelig altid situationer, som når man er gæst, hvor man ikke kan kontrollere hvad der bliver serveret – men herhjemme kan jeg og vil jeg undgå det
I kveld er ventetiden endelig over. Det første programmet av Norges Grillmester vises på TV, og alle grillkunnskaper og fadeser skal vises for offentligheten
Vi har haft en pose polentamel stående i, like forever, så tænkte at nu skulle det altså bruges. Jeg trængte til at prøve noget nyt i går, så jeg kastede mig frygtløst ud i kunsten at lave grillet polenta
Siden jeg skrev om det her på bloggen, har jeg fået utallige forespørgsler på opskriften på de chokolademacarons, som vi lavede – og som jeg viste billeder af
MEN det er bare så meget sjovere at vise før/efter billeder når man har nået sit mål – på den anden side, håber jeg der bag skærmene sidde folk der kæmper samme kamp som jeg, som evt kan bruge mit forløb til inspiration
Billedet er lånt fra mit forløb efter fødslen af Alba – men målet er det samme. Jeg havde lavet madpakke til os og havde indtaget min shake, Aloe Vera og mine Forever Fiber inden vi kørte
Så er der igen en opdatering klar fra Rikke – som har sagt ja til at teste C9 her på bloggen. Tager hatten af for Rikke – hun er gået direkte igang efter hendes sommerferie og har lagt alt det søde (usunde) på hylden, for at følge C9 programet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.