Min hidtil bedste oplevelse med kanelsnegle. HOLD NU OP. Intet slår denne opskrift, som giver de mest saftige, lækre, svampede snegle fyldt med en uimodståelig kanel-creme
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med Claus Meyer af min søde svigermor. Her fik jeg den bedste opskriftbog på brød, som jeg nogensinde har ejet
Claus Meyer er nu en dygtig kok, og med disse brownies har han ramt plet. Den originale opskrift, som findes i bogen Meyers Bageri er en bradepandekage, hvor der er brugt valnødder
Tilsæt kærnemælken og lad det stå og hæve i 30min. Kom lidt smør i og fyld hvert hul 3/4 op. 3-4minog vend dem derefter med en strikkepind for at stege 2-3min
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.