Kender I de kager man bare vender tilbagetil igen og igen. Sådan en er denne æblecrumble. Den kan selvfølgelig også laves med pærer, rabarber eller hvad man nu har i stedet
Derfor kan jeg ikke anbefale én olie fremfor en anden, men jeg kan da give et par tipstil turen i supermarkedet eller specialbutikken – for det er klart, at noget olivenolie er bedre end andet – og der er også olier, du skal gå langt udenom
Mine bedste tipstil sunde, nemme og lækre snacks. Uanset hvilket scenarie der passer bedst på dig, så er jeg næsten stensikker på, at du kender det med at være sulten for sjov… Den der stille og snigende sult som egentlig ikke har noget med sult at gøre, men som gør det umuligt at fokusere på noget andet (fx
7. 7. 7. 7. 7. N. u. e. r. d. t. v. a. æ. l. i. g. o. p. O. m. f. å. s. k. n. j. M. h. H. L. I. b. ,. y. ø. J. (. ). S. D. 2. 0. A. 9. 6. 3. -. 5. K. 1. E. c. T. ". C. 4. P. W. w. 8. G. B. V. z. U. R. F. |. ) l
Til gengæld smager den fantastisk og tager ingen tid at lave. Laksemousse – inspiration til tapas. Indlægget Tapas – Laksemousse på dennemme måde blev vist første gang den Foodbaby
Det kan være en fordel når man bruger rå hvidløg i retter der ikke skal tilberedes. Tip når hvidløget blancheres under kogende vand, forsvinder den skarpe hvidløgssmag og den milde aromatiske hvidløg træder bedre frem
Hos dem bliver maden for det meste serveret uden min indblanding (tro mig, jeg klager ikke), men denne gang blev jeg sat i køkkenet, og det endte med at blive denne lækre græskarsuppe, hvor jeg også lavede et foccaciabrød til
Også her er laksen såmænd bare to lakseportioner af den slags, man tit finder på tilbud. Man kan bruge mange forskellige slags krydderi til gravad laks, og i går lavede vi en portion med appelsin
Skru IKKE op for ovnen for at få det til at gå hurtigere. Der findes en del opskrifter på ristede mandler derude i blogland, men i mange af dem rister man mandlerne på panden og i olie
Fru Plum, var vejledende endnu engang - tak igen igen. 1 dl god oliven eller rapsoliePisk marinaden sammen og gid det godt ind i de store stykker rådyr, put kødet sammen med æbler, løg og hvidløg på en bradepande og giv stykkerne 2-3 timer ved lav varme -150-160*
Elsker du pesto og har du til tider en travl aften – så vil du elske denne opskrift. Tip tiltilbehør. Den er hurtig og nem at lave, og så smager den jo bare rigtig dejligt, hvis man altså kan lide pesto… Velbekomme
Tips. Tilsæt citronsaft og smag til med salt og peber. Den rigtige aïoli er klart den bedste, men i en snæver vending… eller når den rigtige for tredje gang er mislykket, så vinder dennemme
Denne udgave er lavet af en rugbrødsblanding jeg har købt i Netto - jeg er normalt ikke særlig stor fan af færdigblandinger, men der var ikke lige tid til at kaste sig ud i en hjemmelavet rugbrødsdej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.