Salt. Faktisk sidder skinken og hamburgerryggen i hver sin ende af grisen – hamburgerryggen foran i nakken og skinken fra den øverste del af grisens bagerste lår
Men fordi det skal være nemt, behøver det ikke være kedeligt. Salt. Kom kyllingelårene i et stort ildfast fad, kom en god slat olivenolie henover, drys paprika, spidskommen, salt og peber henover og bland det godt sammen med hænderne
og det var vist meget heldigt. Jeg plejer normalt at smide dem ud, gerne så hurtigt som muligt. Da jeg her for et par dage siden modtog året første blad, så dukkede der også sådan et lille "Slankehæfte" op
Tilsæt salt og sød. Bland forsigtigt de to deje med en dejskraber. så de bliver MEGET stive. og fordel resten af dejen på klatterne, så fyldet bliver dækket bedst muligt
Tomatkompotten var udsøgt sammen med den salte skinke, men en anden gang ville jeg server denne ret med brød og smør til i stedet for croutoner, da jeg tror det iskolde islet fra smørret ville være en god kontrast til tomaten
Der er virkelig nogle komponenter i retten, som fungerer rigtig godt sammen og giver en slags umami, smagene imellem, hvor det røgede salte spiller virkelige godt sammen med de søde brune kartofler og skarpheden fra spinaten
J. u. l. e. g. a. s. r. t. k. i. n. m. d. b. o. c. T. I. D. 1. 5. K. O. M. F. U. R. V. N. P. S. H. v. ,. f. p. å. æ. ø. 2. y. 3. 4. G. L. A. E. 6. h. 0. j. B. C. Y. w. /. ½. Ø. ). -
Det lyder som meget balsamico, men smagen er absolut ikke gennemtrængende, da den “fordamper”. Projektet og jeg havde behov for en pause, da vores forhold er en smule op og ned for tiden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.