De der kender mig, ved at lasagne var en af minespecialiteter. Men når man har valgt at skære ned på kulhydraterne og droppe ting som pasta, er lasagne ikke længere en del af “kostpyramiden” – eller ihvertfald madplanen
Hak chokolade og mandler groft og vendt deti dejen sammen med hvedemel, natron, bagepulver og salt. Lav en lillefordybningmidti hver dejklat og kom en teske dulce le leche ifordybningen
Men som altid tager etevighedsprojekt længere tid end man først regner med men så længe man har hyggetsig med at lave det er det jo ligemeget hvor lang tiddet tager
Til Tapas, som forret, som tilbehør. Rul et stk. På pande, på grill, i ovn. Og det smager fantastisk. Baconsvøbte asparges kan laves på millioner af måder
Så jeg kunne sagtens finde på at lave en gryderet med svinekæberigen, men detvil være med udgangspunkt i grønsagerne og så er svinekæberne "bare" kødfyldet
Efter at have forsøgt mig med en omgang kødboller og bulgurpilav har jeg erfaret, atdettyrkiske køkken ikke er besværligt, men blot atdet kræver lidt opmærksomhed at arbejde med ”fremmede” ingredienser eller andre versioner heraf – som det nu altid gør, når man laver noget første gang
Jeg havde en masse skønne rejser, hvor jeg fik en masse mad-inspiration, jeg underskrev kontrakt på en ny kogebog med Politikens forlag, jeg blev gift med manden imitliv og jeg har været med til, at starte firmaet GreenOS, et Vegansk Online Supermarked
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.