Til verdens nemmeste dessert, sådan én, der får mundvandet til at løbe, anvendes kondenseret mælk. Brigadeiros fra Brasilien er både nemme og hurtige at lave
Jeg har lavet min egen version som blandt andet laves med kogte kikærter, og er derfor hurtigere at bikse sammen, hvis man har en dåse kikærter stående (frem for at skulle bruge tørrede kikærter som man normalt bruger når man laver falafler)
Rør ikke for længe, da den hurtigt kan begynde at løbe. 200 g flormelis, siet75 usaltet smør, stuetemperatur30 g kakaopulver, siet150 g flødeost, koldForvarm ovnen til 170 grader. Fortsæt med at røre, til glasuren er let og luftig, mindst 5 minutter
Den anden dag, da jeg lagde et billede op af disse farserede peberfrugtmænd, var der en læser, der skrev at hun ville prøve at fylde sådan nogle hoveder op med tunmousse
Den her kage er simpelthen for god til at være sand – Lækker, nem, hurtig og ret sund. Vi kunne på ingen måde nå at få den spist, så min hjerne gik naturligvis meget hurtigt i kagetanker
Jeg ville gerne selv have lavet et overflødighedshorn i år - det så da nemt ud da de lavede det i kagedysten - meen jeg blev klogere og efter at have formet den første ring og tænkt at det måske ikke rigtig var så nemt og så bagefter at have smidt hele den første plade med kransekage ud fordi de var underbagte, så blev tiden i år kun til nogle kransekagebrød, som til gengæld var rigtig gode
Til aftensmad havde min mor lavet græsk yoghurt med hvidløg og en helt fantastisk pastasalat, som hun serverede med frikadeller i et lunt græsk fladbrød
Og lur mig om ikke billedet her også får dine tænder til at løbe i vand. Portionsstørrelsen afhænger naturligvis af, hvor meget pynt, du tilsætter – men lav hellere lidt for meget, end lidt for lidt
Skru op på 190 grader og giv det yderlig 10-15 til den bliver flot gyldenbrun og husk at tag noget af dens stegefedt og hæld over, den bliver ikke tør. Lad kyllingen ligge og hvile på en skærebrat 5 min inden du skær den ud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.