Opskrift Baba Ghanoush, babaganoush, auberginesalat, auberginemos, auberginedip, auberginecreme. Babaganoush er en fantastisk salat, dip, creme, mos, ved egentlig ikke rigtig hvad jeg skal kategorisere det under, men det er netop det som er så fantastisk ved baba ghanoush, det kan bruges til næsten hvad som helst
) Min favorit mezzetrio er tabouleh, babaganoush (elsker det navn) og hummus. Den blev lavet med et bæger færdig hummusmix og det samme gælder for babaganoushen og det kan jeg jo ikke rigtig gengive
M. å. t. e. l. i. g. a. f. p. r. ø. v. d. n. o. s. k. ,. j. u. æ. b. D. m. h. I. /. B. G. y. ". c. J. è. -. (. 4. ). 2. 1. S. V. 7. 5. A. 3. K. P. 0. N. 6
Auberginedip. Udgivet den 28. maj 2016 by Karen Engell Dalsgaard. En lækker auberginedip til forret, som knas til aperitiffen – eller bare sådan ind i mellem
Er du ikke til rom, kan du bruge droppe rommen og så får du baba au sirup avec canelle et vanille. Er du til rom, er det den helt rigtige dessert, og her kan du igen få brugt nogen af de skønne tørrede frugter fra julen
Klassiske falafler med sesam / Bagt aubergine salat med ristede kikærter og tahindressing / Mellemøstlige oksedeller med kikærter / Kålwraps med babaganoush og krydrede kødboller
Rødkålssalat med appelsiner og karamelliserede valnødder / Grønkålssalat med appelsiner, dadler og tahindressing / Kålwraps med babaganoush og krydrede kødboller / Smørstegt spidskål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.