D. e. n. h. r. k. a. g. b. l. v. m. t. ,. f. i. o. s. å. d. J. ø. æ. u. p. N. j. c. K. y. O. P. I. V. 2. 4. (. ). F. -. S. T. R. M. 1. 5. 0. 7. 6. C. +. E. 3. L. B. ". é. H. G
Pot au feuOversat betyder det gryde på ild og er en typisk fransk gryderet, hvor man bruger forskellige udskæringer at oksekød, som skal tilberedes længe
Bouquet Garni af persille, timian, laurbærblad, en stilk blegselleri og et par salvieblade. Bouquet Garni af persille, timian, laurbærblad, en stilk blegselleri og et par salvieblade
M. å. t. e. l. i. g. a. f. p. r. ø. v. d. n. o. s. k. ,. j. u. æ. b. D. m. h. I. /. B. G. y. ". c. J. è. -. (. 4. ). 2. 1. S. V. 7. 5. A. 3. K. P. 0. N. 6
Hjemmelavet Pain au chocolat til morgenbordet. Den anden dag bagte Jesper og vores egen lille køkkenhjælper, Esther hjemmelavet Pain au chocolat til morgenbordet, og Gud hvor de smagte himmelsk
Det her er en super lækker dessert, hvis man er vild med chokolade. Fornemmelsen af den flydende varme chokolade sammen med kage, mmmmmm en meget sanselig oplevelse
Det finnes drøssevis av oppskrifter på den klassiske kyllinggryta coq au vin. Lag en liten krydderball ved å legge knust hvitløkfedd sammen med timian, persille, pepperkorn og laubærblad i et lite tørkle eller bomullsklut
Derfor blev ugens "sovseetape" afsluttet med en stor portion Coq au vin blanc, så mandag skal vi nyde de sidste rester, og istedet laver vi sliders til aftensmad i dag søndag
Mener du ikke coq au vin. Nej, Ko au Vin. Lørdagens langsomme simreret var nemlig lavet med stort set de samme ingredienser som coq au vin – bare med oksebov i stedet for kylling
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.