Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemadmed spejlæg og masser af rødbeder
Jeg lavede min biksemadmed en rest flanksteak og champignon, og det blev rigtig godt. Biksemaden er en velkendt resteret, og det er værd at huske på den, når man har en rest kød
I. s. ø. n. d. a. g. ,. e. f. t. r. v. i. h. æ. l. b. k. o. p. u. m. D. j. C. A. y. å. B. J. T. c. O. -. ). M. R. (. P. K. 3. /. 4. 1. 2. E. S. H. ". z. V. 6. w. N
Det pusssige er, at der står at de kan serveres med cornflakes og flødeskum. Flødeskum er jeg med på, men jeg kunne ikke lige få smagen af cornflakes til at stemme, men jeg beslutte mig for at det skulle vi altså have som dessert
Det her er en dejlig smagsfuld, farverig og mættende biksemadmed kålpølse som virkelig smager fantastisk og med et spejlæg til så bliver det ikke bedre
Dæk med vand, tilsæt mirin, sukker, peberkorn og chili. Skræl glaskål og løg. Brug den syltet glaskål som pickels til dine varme retter, eller i en sandwich
Og på sådan en dag er biksemad altså bare lykken. Igår var jeg til jobsamtale i Esbjerg, hvilket indebar en lang rejse med bus og tog derhen og en endnu længere rejse hjem
GRØNSAGS BIKSEMAD . En stor blanding af grønsager. Hak hak hak. op i et ildfast fad . en lille dressing røres og hældes over og det blandes god og ind i ovnen
I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. o. m. r. b. k. y. ,. h. c. D. p. f. å. H. (. ø. ). æ. J. O. ". -. C. 4. ½. S. G. T. U. B. '. R. 2. 3. 1. 5. 7. P. N. 0. L. K. V. w. E. z. 6. A. M. 9. ) g
Smelt smørret, og bland det med olien. Sæt biksemaden i ovnen igen, og lad den stege i ca. Krydr grundigt med salt og peber, og hæld det op i et ovnfast fad, evt
Drys herefter lidt af dildstøvet over (brug et lille dørslag) og pynt med et par kapers hist og her. Skræl glaskålen og skær dem i pomfrit-agtige stave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.