Sådan i størrelse omkring en valnød - bare sådan ca. 1-2 spsk olie. Derefter utildækket i 20-30 minutter indtil kanterne er brunlige og nærmest karamelliseret. 1-2 spsk olie
Kartoffel-porresuppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
En professionel smør-smager (jep du læser rigtigt) fortalte os dette. Blomkålet får den lækre ristede smag udenpå, der passer utrolig godt sammen med den milde smør-smag og den salte parmesan, mens det stadig har bid i midten og fungerer så fint som tilbehør
De kogte super bløde grøntsager er nu ubrugelige, men smag lige på den suppe du har brygget sammen. Kødet bliver skilt fra benene og op i suppen igen sammen med kokosmælken
-. -. O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
-. -. -. -. -. -. -. S. å. b. l. e. v. d. r. n. i. g. t. o. s. k. u. a. m. E. f. p. D. ,. h. j. æ. ø. M. y. I. (. ). c. 4. 1. 3. /. 2. L. B. 0. H. V. K. 5. T. 6. R. 7. A. è. l l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.