Imens de andre nød rejer på franskbrød, havde jeg biksbakset nogle sunde, veganske retter sammen - og alle var vist glade for det, for rub og stub blev spist op
Læg på køl, pak evt. Rist sesamfrøene på en slip-let pande til de har fået lidt farve. 1 tsk til hverflagesaltFjern skalen lidt med lad den blive på, bare så meget at du kan komme til kolben. Kom en smørklat ved og lidt groft salt luk skallen godt til og bag i ovnen 25-30 minutter ved 180 grader
Er der ingen dej på, når den trækkes ud af kagen, er kagen gennembagt. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – den du ved nok kage (eller bare den du ved nok, som den også bliver kaldt), kan jeg kun gisne om
Kagen er uden hvedemel eller anden mel (foruden hævelsesmiddel), men da den er lavet på kartoffel, giver det en naturlig stivelse, som giver kagen en god konsistens
Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Nå, men vi kom fra ‘Den du ved nok’ – og her følger min version af den gamle klassiker, som er en rigtig ‘snaske-kage’ og ikke særlig æsterisk at se på
Dog er maden på samme tid noget, der adskiller og samler Italien og dens indbyggere. En italiensk menu er hovedsageligt inddelt i fire dele – antipasti, primi, secondi og dolci – mens vi i norden normalt inddeler vores menu i tre dele – forretter, hovedretter og desserter
De her cookies har nemlig en midte med konsistens som brownie fyldt med chokolade stykker, og så er de drysset med havsalt på toppen, som en god cookie (efter min mening) er - se evt
Teksturer og garnfarver, varmen fra det projekt du er ved at lave, og den smukke op/ned bevægelse af sting på sting får dig en dag tættere på at få det godt igen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.