Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet. Bland alle de andre ingredienser i med hænderne, så det bliver til en let smidig dej
Alle, som kender mig, ved at jeg er kæmpe chokolade og kage-elsker. Derfor vil jeg i dag introducere en kage, som ja… der er ikke rigtig noget sundt at sige om den – udover at den selvfølgelig er super lækker og virkelig svampet
De grofthakkede valnødder eller hasselnødder tilsættes. Kagemassen bages i ovnen ved 175 grader C. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Det er trods alt den, der smager af "Den du ved nok". Kender du "Den du ved nok". I min familie har denne lille sag altid været serveret når der kom gæster til grillfest, fødselsdage e
Jeg har altid været vild med den, men synes slet ikke der er nok cookie dough i forhold til is. Ben & Jerry's-fans kender sikkert deres vanilleis med cookie dough - altså rå småkagedej
Intet mindre end verdens bedste burgerbolle. De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger
Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.