T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Formes straks til boller, der sættes på bageplader. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Bollerne hæver videre i ovnen. Form 14 boller og lad dem hæve tildækket i 30 min. Kom bollerne i en kold ovn og tænd på 200 grader. 20 min, passer cirka med at ovnen når at komme op på 200 grader og bollerne derefter får et par minutter
Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli. Bages i ovnen ved 170 grader til de er gyldne og færdigbagte inden i (det vil sige lyder lidt hule)
Sæt bollernepå bageplader og lad dem hæve til. Har ikke ændret noget på opskriften, synes simpelthen. Nu hvor jeg er i gang, kommer her et indlæg mere – teboller fra bogen
Hvis du ikke selv har mod på at lave de kødløse “kødboller”, så prøv at lave retten med falafler. Rist spidskommefrøene på en tør pande og stød dem i morteren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.