Bøf Lindstrøm er en sjov størrelse, det kan næsten kaldes en russiskfrikadelle. Den er oprindeligt lavet af HenrikLindström, en russer der kom tilSverige og lavede en hakkebøf, og vi har spist dem ligesiden
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer indibilledet, det er ikkerigtigtil at sige med sikkerhed
Jeg har lige været i. Sverige. Der ser man kanelsnurrer overalt, så jeg tænkte at lave dem glutenfri. ISverige har jeg ikke adgang til alle mulige typer glutenfri mel, så jeg
Jeg fikfingrei et. "buffé" blad, som ICA supermarked iSverigeudgiver. Deri var en. opskrift på en rigtigklistret banan- og chokolademousse sag, som jeg
Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
Som vegetar behøver man ikke undvære danskernes elskede frikadeller, bort set fra de selvfølgelig skal laves uden kød og det kan virke som en kæmpe udfordringi starten
Hasselbackkartofler – Behøver hasselbackkartofler nogen større præsentation. Det skulle da lige være, at de altså hedder hasselbackkartofler og ikke hasselbalchkartofler eller hasselbagte kartofler eller noget andet
Jeg er blevet helt vild med dette pandebrød. Og jeg mener virkelig CRAZYYYYY glad. Det har den mest fantastiskekonsistens som et fladt indisk pandebrød, og smagen er også helt fantastisk, især taget ibetragtning af det er både glutenfrit, mælkefrit og sukkerfrit
I dag er det d. Jeg har bagt bollerne (næsten) hvert år til jul, og de hører bare December til. ISverige Lusekatter, oversat til dansk Lusekatte og så den fordanskede udgave - Luciaboller
Jeg fikfingrei et “buffé” blad, som ICA supermarked iSverigeudgiver. Deri var en opskrift på en rigtigklistret banan- og chokolademousse sag, som jeg simpelthen måtte prøve at lave både mælkefri og glutenfri
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.