FORORD. Brunsvigeren er nok mest kendt fra det Fynske. Nogen mener navnet stammer fra byen Braunschweig, men om ikke andet, er det nok mest en dansk opfindelse, som smager godt
I. d. e. n. h. r. u. g. a. R. m. 1. 0. t. i. l. b. p. å. f. s. k. y. ,. o. v. æ. D. j. J. ø. T. C. ). G. (. c. 3. -. 2. M. S. L. B. K. 4. 5. 6. V. 7. 9. z. /. . A. H. F. ". O. ) g
Skør løg ud i løgringe og steg dem på en pande ved middelhøj varme indtil de er lækre brune. Måske det ikke ligner det, men det her er sundt med sund på
I. l. ø. r. d. a. g. s. h. o. t. j. e. u. -. k. i. p. y. ). E. n. v. b. c. ,. O. m. J. æ. f. S. å. ". D. M. G. A. 2. B. K. (. 1. /. 5. 0. 6. F. N. T. 4. 8. Æ. C. 3. *. V. H
Tænd ovnen på 175 grader. Rids sværen i svinekammen helt ned, men uden at der ridses i kødet. Læg stegen på hovedet med sværene nedad i et fad, og hæld kogende vand i, så der ca
Kom andestykkerne i en bradepande og steg dem brune. Efter en ½ time så hæld saften over i din fond gryde, og vend andestykkerne så de bliver brune på alle sider
V. a. r. i. f. u. l. d. g. n. m. e. t. ø. o. b. s. ,. v. k. h. y. j. p. -. å. æ. G. D. O. ". I. Æ. (. 4. ). 1. c. 2. 3. %. F. 0. 5. H. S. K. T. L. R. 6. 7. 8. P. 9. A. r l
Der er virkelig nogle komponenter i retten, som fungerer rigtig godt sammen og giver en slags umami, smagene imellem, hvor det røgede salte spiller virkelige godt sammen med de søde brune kartofler og skarpheden fra spinaten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.