H. a. r. h. e. t. i. l. f. o. m. d. g. b. u. n. p. k. s. j. v. R. æ. å. A. '. ". D. S. F. ø. B. M. X. I. C. 1. 0. 5. 3. /. 2. (. ). ,. c. P. y. O. L. T. Æ. 4. -. G
Rør gæret ud i den lune mælk sammen med salt og sukker. Pensl bollerne med rigeligt sammenpisket æg og bag dem ved 200 grader alm ovn i ca 15 min indtil de er mørke gyldne på toppen. Burgerboller (10 stk)
Den kan klare diverse løg, squash, kål og andre “bløde” grøntsager, men gulerødder er for skrap kost for den, så mine blomkålsbuketter og gulerodsskiver blev dampet, inden de blev hakket (blot for at sige at det altså også fungerer med dampede og halvkogte grøntager)
Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem. En lille variation af de kendte hasselback kartofler - her brugte jeg gulerødder - de bliver dejligt søde og bløde
Burgerbollerne bagte jeg efter en brioche opskrift – verdens lækreste burgerboller – hvis man går efter sådan en helt traditionel og klassisk burger med blød bolle
Brug din håndmikser med dejkroge. Disse burgerboller er luftige og nemme at lave. Inden bollerne sættes i ovnen, pensles de med koldt vand og drysses med sesam
med lidt mel, hvis den er klistret. Form derefter dine burgerboller og tryk dem lidt flade. Pensel bollerne med et pisket æg og drys med sesamfrø, som du synes
Nemme hjemmelavede burgerbollermed Ølandshvede. Tryk den ene side af bollerne direkte ned i en skål med sesamfrø, såedes at der sætter sig et jævnt tæt lag sesam på overfladen
De pensles med æg, drysses med sesam og bages i alm. Pulled pork hører der selvfølgelig en god burgerbolle til - ja, eller hvis man bare skal have en almindelig burger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.