Jeg sad faktisk og stortudede, da jeg første gang måtte overgive mig og give ham en “godnat-flaske” med modermælkserstarning for at tilfredstille ham og få ham til at sove
Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
alt efter hvad årstiden har at byde på. Skru ned for varmen. 2-3 porrer. Tilsæt peberfrugt i mindre tern og gulerødder 1-2 minutter uden det tager farve. Tilsæt boullion og lad det koge 5-10 minutter. 2-3 porrer
Derudover var jeg også for et par uger siden til et event med Taverna, der blandt andet producerer salatost (hvilket jo er feta med et andet navn) og grillost – jeg har før lavet et par opskrifter med grillost, og dem kan du finde lige her
Her får du opskriften på min kalveragout, som er så lækker, at jeg tør byde svigermor på den. Denne kalvefrikasse skal du ikke snyde dig selv eller din familie for
- og en ret fin måde, at bydeforåret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
Opskriften er langt fra en mexicansk original, men en low carb udgave lavet med tykke kikærtetortillas frem for hvedetortillas – og med fyld inspireret af hvad køleskabet havde og byde på
Eller lad løgene blive i – det gør jeg fra tid til anden, hvilket giver en mere “rustik” sauce, som ikke helt er efter bogen, men som stadig har masser at byde på
Kan jeg byde på en lille sundere fredagssnack. Jeg sidder faktisk lige nu i England, hvor jeg er ovre for at besøge noget familie, men det skal ikke stoppe mig fra at dele denne lækre sag med jer
Byd mor ind til fest allerede i dag. Og hvilken anden måde at vise denne værdsættelse på end ved at lave mor en sød-syrlig citronkage, som er fortryllende saftig og fuld af smag
Traditionelt laves den med lam eller andre dyr, men af respekt for fårene (både de sorte og hvide) og deres børn, vil jeg selvfølgelig byde på en udgave uden dyr
Det er tid til rødbeder, pastinakker, græskar, søde kartofler, rødkål, grønkål, svampe, jordskokker … altså noget af det bedste, grøntsagsriget har at byde på
Her i december måned er der rig mulighed for at få alt det sukker indenbords, som vi overhovedet vil være bekendt at byde vores krop, og på mange områder bliver vi sikkert lidt mindre krakilske med, hvad det er
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.