Namme nam - så der er også fordele. Fordel det fine carpaccio lige på hver tallerken. Denne ret var nytårsforretten i 2012/2013 og jeg lavede den faktisk fordi jeg det skulle være en nem forret at lave, da jeg selv lavede den tre-retters middag og så har jeg aldrig lavet carpaccio før, da den ærlig talt ikke ser ud som noget særligt. Jeg fandt sådan en fin sammenpak med både carpaccio og høvlet parmesan i Føtex, så den tog jeg 4 af, da der var to portioner i hver og vi var 7. 4 pakker carpaccio med høvlet parmesan
En skøn vegetarcarpaccio med (rød)beder er et kæmpe efterårs og vinterhit herhjemme. 4-5 beder efter eget valg. 1/3 - 1/2 dl ahornsirup. 2-3 fed presset hvidøg. 25-30 min. 4-5 beder. 1/3 - 1/2 dl ahornsirup. 2-3 fed presset hvidøg
200 g elgfilet eller lårstekplastfolie Vinagerette. 1 ss olivenolje1 ss balsamicoeddik1 ss hakkede tyttebærSalt og pepper Noen blader salat, frisk spinat eller ruccolablader1 ss hele tyttebær Bank ut kjøttet svært tynt mellom to flak plastfolie
75-100g champignoner. 150-200g FRISKE PASTAPLADER (kan også købes færdige). 2-3 spsk hvedemel. 2-3dl mælk. Lad det simre 15-20 minutter og smag til med salt, peber, oregano og en smule basilikum. Tag lasagnen ud og drys et fint lag revet mozarella ud over og sæt den tilbage i ovnen i 5-6 minutter. 75-100g champignoner. 150-200g FRISKE PASTAPLADER (kan også købes færdige). 2-3 spsk hvedemel. 2-3dl mælk
Carpaccio af krondyr. Carpaccio af krondyr. Carpaccio af krondyr. Carpaccio af krondyr. 3-4 personer. Kødet krydres med salt og peber og steges ved jævn til høj varme i 8-10 minutter. 3-4 personer
En god Chardonnay kan også bruges, og er du mere til rødvin, er en Chianti Classico et godt valg. Til 6-8 personer. Tilberedningstid 6-7 timer. 3-4 hårde pærer. Stil ovnen på 100-110 grader, åben lågen og lad ovnen køle af
Resterne af kødet, og ikke mindst røstien blev spist i løbet af ugen og blev kødet "tryllet" om til en fake carpaccio og røstien skåret i stykker og pandestegt
Det er jo bare så godt da - Innbakt pizza. Ikke fat- eller flaskemodnet. En neve frisk Basilikum, grovhakket eller 1-2 ts tørket basilikum. Stekes på 225 °C i 20-25 minutter. Klar til steking - lagde 3 i dag, så de ble "litt" store. Righetti Valpolicella Classico 2013
Carpaccio med oksekød, parmesanflager og olivenolie. Efter en lang kursusuge med nyttigt og læreridt emne og lækker mad, med kæmpe morgenmad - og frokostbuffet, er jeg nu landet til "virkeligheden" igen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.