… en varm, fyldig ret til den sundere side og dejligvintermad. I november købte jeg en stor kasse svinemørbradiBilka, de kan bruges til så mange ting og de fylder ikke meget i fryseren
By Madfidusen. Jeg er faldet over det fedest udtryk, som jeg har glædet migtil at bruge. Udtrykket har jeg set på flere blogge og nu har det også ramt min
- tilsat en smule purløgFor efter at have fået hamstret de lækreste altankasser iBilka, plantet et hav af krydderurter i dem og solens stråler kom og gav dem mere liv, ja så kunne jeg altså ikke vente længere med at nappe lidt af den friske oregano, der kun stod og ventede på, at jeg ville omfavne den med en knugende hånd
i alle mulige slags afskygninger og de bliver bare ikke meget bedre, end de er lige nu. Vifik salaten tilgrillede nye gulerødder, ovnbagte søde kartofler/sweet potatoes, grillede forårsløg og grilletciabatta
"Et lækkert og sundt tilbehør". For et stykke tidsiden var jeg i Skallerup Resort, og der fikvi serveret en omgang af disse sunde pommes fritestil en af vores hjemmelavede middage
Mens vi venter på, at rabarberne ligebliverlidt større, og vi kan lave de første rabarbertærter – fik jeg lyst til, at få tømt frugtkælderen – og i “Stop madspildets navn” at lave noget af de sidste æbler fra vinteropbevaringen
Couscous er genialt. Det er en glemt madvare i mange hjem, men det skal altså være slut. Den er billig, den mætter og den smager skide godt nærmest lige meget, hvad man gør ved den
Mens du venter på kyllingen koges kartoflerne. Når de er kogt vendes det grøn pesto og derefter i rucola salatenBulgur salaten laves tiliflganvisninger på pakken og der blandes Romain salat iNu klar tilservering - MUMS
Da jeg arbejdede iBilka for nogle år siden, fik jeg øjnene op for hvor lækkert vandbakkelse faktisk er - og når vi en sjælden gang imellem havde Marieboller, så MÅTTE jeg bare have en
Jeg begyndte at kiggelidt rundt på nettet for at findeinspiration og her faldt jeg over en kage jeg simpelthen måtte prøve, opskriftopfinderen bag, er en ung pige fra Norge ved navn Solveig, som laver de lækre opskrifter, der alle er gluten fri og veganske, hendes blog heder ikke andet mindre end Gluten-Free-Vegan-Girl, dog har jeg små justeret lidtiopskriften og valgt at bruge bær mousse og chokolade mousse mellem lagene
Jeg troede egentlig, at jeg var sådan en grøntsagsblogger. Men jeg bager faktisk kage engang imellem. , under renoveringen af vores hus, bor hos mine forældre, lokkede minlillesøstermigtil at bare kage med æbler fra deres have
Disse små pizzasneglebliver revet væk, når jeg laver dem. Sidste weekend holdt datteren fødselsdag for pigernei klassen og derefter for vennerne i nabolaget
Jeg har længe været lidt træt af at viikke kunne påmontere et rotisserie på vores grill, for jeg ville jo gerne kunne lave porchetta og andre ting ala det på grillen og ikke kun i ovnen
Ordet ragoût stammer fra det franske ragoûter som betyder at ‘vække appetitten’, og denne fyldige og velsmagende gryderet som mange kender og elsker, er her selvfølgelig opdateret på miljø- og dyrevenligvis
Efter jeg har fået det godt igen under mingraviditet, har jeg egentlig fået spist ret sundt. Det betyder dog ikke, at der ikke er plads tillidt snacks i weekenden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.